Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2020-224-03254 Adjunktur i persondataret med fokus på EU-, straffe- og procesretlige aspekter

Aalborg Universitet

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
18-12-2020

Ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Juridisk Institut, er en tidsbegrænset 4-årig stilling som adjunkt i persondataret med fokus på EU-, straffe- og procesretlige aspekter ledig til besættelse fra 1. april 2021 eller snarest derefter.

STILLINGSBESKRIVELSE

Som adjunkt forventes man at deltage aktivt i udviklingen af instituttets forsknings- og undervisningsmiljø, og at varetage undervisning i obligatoriske fag på jura- og erhvervsøkonomi-jura uddannelserne, samt specialiseringsfag, herunder engelsksprogede fag. For den opslåede stilling forventes særlig, at undervisning i EU-ret, erhvervsstrafferet og procesret vil være central.

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ønsker, at adjunktstillinger giver karrieremuligheder både inden for og uden for universitetet. Derfor er adjunktstillinger udformet sådan, at de kompetencer, som man opnår i stillingen, både kvalificerer til en forskerkarriere og en karriere i den private og/eller offentlige sektor. Senest et år før stillingens udløb tilbydes adjunkten en samtale, som afklarer det videre karriereforløb.

Kvalifikationskrav

Det forudsættes, at ansøgere til adjunkturet har videnskabelige kvalifikationer på ph.d.-niveau. Ved den samlede vurdering af den enkelte ansøger lægges der vægt på ansøgerens forskningspotentiale samt pædagogiske kvalifikationer, herunder erfaring med projektvejledning og forelæsninger.

Ved bedømmelse af ansøgere vil der blive lagt vægt på et indgående og bredt kendskab til det persondataretlige område, herunder i EU- og strafferetlig belysning. Grundrettighedernes betydning i et digitalt overvåget samfund udgør et af flere mulige afsæt i forhold til som led i adjunkturet at videreudvikle ét eller flere specialområder.

Der lægges vægt på ansøgerens undervisningserfaring (som minimum undervisning i ph.d.-forløb). PBL (problem based learning) indgår som central læringsmodel på Aalborg Universitet.

Ansøgningen skal indeholde

  • Motiveret ansøgning.

  • Opdateret CV.

  • Fuldstændig publikationsliste.

  • Liste over publikationer, der ønskes taget i betragtning ved bedømmelsen. Der må vedlægges maks. 5 publikationer.

  • Medforfattererklæringer. Såfremt der fremsendes publikationer, hvortil der er medforfattere, skal der medsendes en medforfattererklæring om ansøgerens andel i fællesarbejdet. Erklæringerne skal være underskrevet af medforfatter(ne). Skabelon til medforfattererklæring

  • Eksamensbeviser (kandidat- og ph.d.-bevis).

  • Undervisningsmæssige kvalifikationer beskrevet i undervisningsportfolio. Vejledning til undervisningsportfolio

 

Den samlede ansøgning inkl. bilag sendes elektronisk ved at vælge nedenstående "søg online" funktion.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Bedømmelse

Bedømmelse af ansøgerne til stillingen sker ved et sagkyndigt bedømmelsesudvalg.

Shortlisting anvendes. Det betyder, at efter ansøgningsfristens udløb udvælger institutlederen med bistand fra bedømmelsesudvalgets formand de kandidater, der skal bedømmes. Alle ansøgere vil blive informeret om, hvorvidt de er gået videre til bedømmelse eller ej. De udvalgte ansøgere vil blive informeret om bedømmelsesudvalgets sammensætning, og hver ansøger får mulighed for at kommentere den del af bedømmelsen, der vedrører vedkommende. Når ansættelsesprocessen er afsluttet, sendes et afsluttende afslag til de ansøgere, der ikke kommer i betragtning til stillingen.

Kontaktoplysninger

Yderligere oplysninger om stillingernes faglige indhold kan fås ved henvendelse til Professor Birgit Feldtmann, tlf. 9940 2190 / 2437 7806, e-mail bfe@law.aau.dk og Institutleder Ulla Steen, tlf. 2381 8454, e-mail usteen@law.aau.dk.

Yderligere oplysninger om instituttet kan findes på https://www.law.aau.dk/.

Såfremt der er spørgsmål til ansøgningsproceduren, kan der rettes henvendelse til HR-servicecenter HSF på e-mail hs-hr@adm.aau.dk.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Ansættelse sker i henhold til gældende ansættelsesbekendtgørelse for videnskabeligt personale ved universiteter og gældende stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomster for statsansatte akademikere.

Arbejdssted

Aalborg

STILLINGSNUMMER

2020-224-03254

ANSØGNINGSFRIST

Fri Jan 15 00:00:00 CET 2021


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Aalborg Universitet

Adresse 1
Fredrik Bajers Vej 5
9100 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-12-2020
Udløber
15-01-2021
Kviknummer
LJA-81498162
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Jura, HR og personale
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aalborg Universitet

Adresse
Fredrik Bajers Vej 5
9100
Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-12-2020
Ansøgningsfrist
15-01-2021
Kviknummer
LJA-81498162
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Kategori
Forskning og undervisning, Jura, HR og personale
Beliggenhed