Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 udviklingsorienterede konsulenter til Greve Kommune

Greve Kommune

Greve, Storkøbenhavn

Indrykket
08-04-2021

Brænder du for understøtte hele organisationen og vil du gerne yde sparring til direktionens strategiske arbejde? Trives du i en hverdag, hvor du arbejder på tværs i organisationen og i en bred vifte af opgaver og altid med en ambition om at levere høj kvalitet i opgaveløsningen? Så skal du søge eet af de to job som konsulent i Greve Kommunes tværgående organisationsteam.

 

Hvad får du?

Et job med stor berøringsflade og en bred vifte af opgaver samt mulighed for at udøve projektledelse og facilitering af større tværgående projekter. På de forskellige projekter vil du arbejde tæt sammen med en direktør eller centerchef og organisationen. Du indgår i et team af dygtige kolleger, som du kan sparre og videns dele med. Som konsulent i Organisationsteamet i Center for Politik, Organisation og Borgerbetjening får du en central rolle i udviklingen af Greve Kommunes opgaver og styring. Du vil desuden opleve, at vi i Greve med udgangspunkt i de politiske vedtagne effektmål - hele tiden sætter fokus på om vores indsatser giver effekt for borgere og virksomheder

 

Hvem er vi?

Du bliver en del af organisationsteamet med 3 andre konsulenter. Vi arbejder med organisationsudvikling, i samarbejde med hele organisationen og med udgangspunkt i konkrete opgaver. De konkrete opgaver ligger indenfor generel direktionsbetjening, politisk besluttede tiltag, udvikling af styringsmodeller, HR-strategiske opgaver samt ledelsesinformation. Vi arbejder sammen og for både direktionen og hele organisationen. Vi har hver vores opgaver, men vi lægger vægt på at sikre en stærk koordinering af vores opgaver, så vi på den måde sammen bidrager bedst muligt til organisationens udvikling. Vores mål er at spille hinanden gode for på den måde at understøtte organisationen bedst muligt.

 

Din rolle som konsulent

Du yder sparring til direktionens strategiske arbejde, og har en understøttende og oversættende rolle i forhold til organisationen.

 

Dine arbejdsopgaver kan f.eks. være:

  • Sekretariatsbetjening for Direktionen, Chefgruppen og Lederforum

  • HR-strategiske opgaver som nyt MUS-koncept, medarbejdergrundlag, koncept for onboarding og ledelsesudvikling

  • Facilitering af netværk på tværs af organisationen

  • Program- eller projektledelse på tværgående projekter

  • Understøtte ledelse og centrene ifm. gennemførelse af projekter

  • Arbejde med borgerfokus og borgerinddragelse på nye måder i projekterne

  • Bidrage ind i tværgående samskabelse, samarbejde og fælles læring - og at gribe opgaver der skal løses her og nu

 

Hvad søger vi?

Du er en kompetent projektleder med sans for strategi og styring, der kan styre projekter sikkert og professionelt, og sikre at vores projekter kommer i mål. Du trives i en organisation, hvor tingene går hurtigt, og du er den, der kan få tingene til at ske.

 

Du har erfaring med større tværgående projekter som f.eks. effektivisering, kvalitetsudvikling, strategi og innovation og gerne fra en kommune.

 

Du er vant til at skrive notater og dagsorden til Direktion og politisk behandling

 

Du kan danne gode relationer på tværs af organisationen og til eksterne samarbejdspartnere, som sikrer at du kan nå i mål med dine opgaver.

 

Du kommunikerer godt både skriftligt og mundtligt.

 

Du har forståelse for hvad det vil sige at arbejde i en politisk organisation.

 

Du er udviklingsorienteret, men giver også gerne et nap med på alt det der bare skal gøres

 

Du kan arbejde selvstændigt, men søger gerne fællesskabet.

 

Hvad kan vi tilbyde?

Du bliver en del af organisationsteamet med 3 andre konsulenter i Organisationsteamet. Organisationsteamet er en del af Byrådssekretariatet, der arbejder med sekretariatsbetjening, kommunikation, fast ejendom og jura. I det daglige refererer du til chefen for Byrådssekretariatet.

 

Du får gode sparringsmuligheder på et højt fagligt kompetenceniveau, og opgaverne løses i et uhøjtideligt miljø, hvor du i det daglige er tæt på direktionen og hele organisationen.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Byrådssekretariatet Betina Bojesen på beb@greve.dk eller 30508320.

 

Ansøgningsfrist den 25. april 2021 kl. 20:00.

 

Vi holder samtaler i uge 17 og forventer at kunne ansætte begge konsulenter pr. 1. juni 2021.

 

Søg her

 

Ansøgningsfrist

24-04-2021

 

Tiltrædelsesdato

01-06-2021

 

Arbejdstid

37

 

Kategori

 

Fuldtidsstilling

 

Stillingstype

Administration og udvikling

 

Hjemmeside

www.greve.dk/

 

Kontakt

Betina Bojesen

Chef for byrådssekretariatet

E-mail

43973284

30508320

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Greve Kommune

Adresse 1
Rådhusholmen 10
2670 Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-04-2021
Udløber
25-04-2021
Kviknummer
LJA-81931632
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Københavns Kommune - Sekretariatet for Amager Øst Lokaludvalg

Politiets Efterretningstjeneste

Del dette job

Virksomhedsinformation

Greve Kommune

Adresse
Rådhusholmen 10
2670
Greve
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-04-2021
Ansøgningsfrist
25-04-2021
Kviknummer
LJA-81931632
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed