Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 stud.jur. søges til projektansættelse

Tårnby Kommune

Tårnby, Storkøbenhavn

Indrykket
05-11-2018

Tårnby Kommune søger 2 energiske og analytisk stærke jurastuderende til en tidsbegrænset periode på 4 måneder, i forbindelse med implementeringen af et leverandørstyringssystem.

Opgaven består hovedsageligt af gennemgang af en række it-kontrakter, med efterfølgende manuelt input af nøgleoplysninger i et system til leverandørstyring. Efterfølgende vil der ske udrulning af systemet, hvor de studerende forventes at bidrage med den opnåede ekspertise og viden om systemet. Det er derfor nødvendigt, at man både kan arbejde analytisk ved gennemgang af kontrakter med varierende indhold, og derefter i en periode kan formidle indholdet over for personer med en anden faglig baggrund end den juridiske - samt bidrage til at gøre disse personer i stand til at varetage den løbende ajourføring af systemet på sigt.

Vi forventer, at:

Du skal have en analytisk tilgang, og evne at arbejde selvstændigt. Ydermere lægges der vægt på, at du kan formidle juridisk indhold og samarbejde med forskellige mennesker på tværs af faglighed, da du efter omstændighederne kan blive inddraget i den videre implementering af projektet.

Det er et krav, at ansøgere er på minimum 6. semester i jurauddannelsen. Derudover vil erfaring med it-kontrakter være en fordel i arbejdet.

Vi kan tilbyde:

Du vil få indblik i, hvordan det er at arbejde i en politisk ledet organisation. Du kommer til at arbejde med it-kontrakter og Persondataforordningen (GDPR).

Arbejdet vil især klæde de jurastuderende på med indsigt i IT-kontrakter, GDPR og styrke evnen til at arbejde på tværs af organisationen.

Arbejdstiden udgør ca. 15 timer om ugen i tidsrummet 08:00 - 15:15 hhv. mandag, tirsdag, onsdag og fredag samt i tidsrummet 09:00 - 18:00 torsdag. Den nærmere fastlæggelse af arbejdstiden sker efter aftale, og kan eventuelt tilrettelægges i forhold til undervisning og eksamen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med HK efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til Nick Zimmer på telefon 3247 1117.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 48.

Tiltrædelse d. 3. december, eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. E-mail: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1235. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: Databeskyttelsesrådgiver.

Del dette job

Kontakt
Tårnby Kommune
Amager Landevej 76
2770 Kastrup
Kontakt
Tlf
32471111
2770 Kastrup
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
05-11-2018
Udløber
20-11-2018
Kviknummer
LJA-67483367
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Jura
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Tårnby Kommune

Adresse
Amager Landevej 76
2770
Kastrup
Praktisk information
Oprettet
05-11-2018
Udløber
20-11-2018
Kviknummer
LJA-67483367
Jobtype
Studenterjob
Fag
Administration, Jura
Beliggenhed