Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 Studiemiljøtutorer på Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv

RUC

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
11-06-2021

Vil du gerne hjælpe dine medstuderende godt tilbage igen efter corona? Brænder du for et fedt studiemiljø? For at engagere og skabe trivsel for dine medstuderende? Så er det dig vi leder efter!

Om stillingen

Som studiemiljøtutor er du med til at udvikle et positivt, motiverende og godt studieliv på de samfundsvidenskabelige uddannelser! Både i og uden for coronatid er et godt fagligt og socialt studiemiljø et tema, der er højt prioriteret på instituttet. Vi har lige nu naturligvis et særligt fokus på digitale aktiviteter, men skal i den kommende tid arbejde på at opbygge et godt fysisk studiemiljø på tværs af hold og årgange i instituttets nye huse 4-7, som vi glæder os til at komme tilbage til!

Du vil typisk arbejde med følgende opgaver:

 • ideudvikling og afvikling af faglige og sociale arrangementer (digitale som fysiske), som understøtter studiemiljøet

 • hjælpe med at skabe opmærksomhed på kursus- og projektevalueringer enten digitalt eller ved fysisk fremmøde på kurserne.

 • supportere projektgruppedannelse og facilitering af andre typer af workshops i samarbejde med studielederne

 • opsyn og understøttelse af det fysiske studiemiljø i vores nye bygninger, fx via kampagner eller fede begivenheder i husene!

 

Vi søger lige nu to nye tutorer, der skal arbejde særligt med studiemiljøet på hhv. Socialvidenskab og Politik & Forvaltningsuddannelserne og på Cand.merc.-uddannelserne, og med sammenhæng mellem kandidatniveau og bachelordelen. Du kommer til at indgå i et ungt team på i alt fire studiemiljøtutorer på Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv. Sammen arbejder I tæt om opgaveløsningen på tværs af ansvarsområder, og det forventes at du bidrager til opgaverne i hele teamet. Du vil derudover samarbejde med andre relevante personer på instituttet og RUC, fx studieledere og Studie- og Karrierevejledningen.

Om dig

Du skal være aktiv studerende på en af instituttets uddannelser. Du kan med fordel have erfaring som rusvejleder eller som repræsentant i et studienævn også andre erfaringer er velkomne. Vi lægger særligt vægt på, at du:

 • Er engageret på din uddannelse og har lyst til at fremme RUCs superfede studiemiljø

 • Kan tage initiativ, drive handling, afrunde og sætte ny ideer og projekter i søen

 • Kan engagere dine medstuderende i dine ideer og tiltag

 • Kan navigere i RUCs organisation, på campus og på de forskellige kommunikationsplatforme (Moodle, Kursus.ruc.dk og Intra)

 • Er skarp til at formilde både mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk

 • Er god til at lytte, forstå og er åben for nye ideer

 

Arbejdstid

Stillingen er normeret op til 10 timer om ugen. Timerne er ikke jævnt fordelt over et semester, og der vil forekomme perioder med flere og færre ugentlige timer. Ansøgningen kan afleveres på både dansk og engelsk. Lønnen er SUL-overenskomst (timeløn 192,47 kr.). Der vil være en løbende obligatorisk introduktion til jobbet. Ansættelse fra 1. august. Har du spørgsmål så kontakt uddannelseskoordinator Camilla Güth Kurell, tlf. 46742802.

Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv forsker i sociale, erhvervsøkonomiske og samfundsmæssige forandringer. Instituttet består af ca. 100 fastansatte forskere, 40 ph.d. og 40 deltidsansatte undervisere, og vi har et årligt optag på 1200 studerende på vores 2 bacheloruddannelser og kommende 8 kandidatuddannelser. En del af vores uddannelser er engelsksprogede, vi orienterer os internationalt og arbejder til dels på engelsk. Du vil blive ansat i institutsekretariatet, der består af 12 fuldtidsansatte samt studentermedhjælpere og serviceteam, som sammen er administrativ support for forskning og ph.d.-skole, uddannelseskvalitet, HR og økonomi. Du kan læse mere om vores forskning og uddannelse på https://ruc.dk/institut-samfundsvidenskab-og-erhverv, https://ruc.dk/intro-forskning-paa-roskilde-universitet

Ansøgning

Søg stillingen på https://ruc.dk/ledige-stillinger-pa-roskilde-universitet/

Ansøgningen skal indeholde: 

 • Motiveret ansøgning 

 • CV 

 • Dokumentation for uddannelse 

 

Ansøgningsfristen er 25. juni 2021.

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning. 

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

RUC

Adresse 1
Universitetsvej 1
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-06-2021
Udløber
25-06-2021
Kviknummer
LJA-82239250
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

RUC

Adresse
Universitetsvej 1
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-06-2021
Ansøgningsfrist
25-06-2021
Kviknummer
LJA-82239250
Jobtype
Deltid
Kategori
Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Beliggenhed