Campus Roskilde,

Roskilde
12-10-2017

2 studentermedhjælpere til Center for Sygepleje og Bioanalyse, Campus Roskilde

Kontakt

Campus Roskilde

Trekroner Forskerpark 4
4000
Roskilde
Praktisk information
Oprettet:
12-10-2017
Udløber:
17-10-2017
Kviknummer:
LJA-50093662
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at understøtte ledelsen i centeret med mange forskellige opgaver? Så har vi to spændende studenterjobs

Sygeplejeledelsen Campus Roskilde tilbyder to jobs, et med særlig fokus på uddannelsesopgaver og et med særlig fokus på forskningsopgaver. For begge stillinger gælder, at du som ansat kommer til at opleve stor variation af arbejdsopgaver og samarbejdspartnere. Du vil blive tilknyttet en leder, men vil have mulighed for at indgå i arbejdsopgaver inden for hele organisationen. Arbejdsgangen vil både bestå af individuelle arbejdsopgaver og teambaserede opgaver. Vi søger derfor to studentermedhjælpere, der trives med at arbejde med mangeartede opgaver og med forskellige samarbejdspartnere.

Om jobbet
Som studentermedhjælper i Absalon kommer du til at arbejde med:
Ledelsesunderstøttende support
Uddannelsesplanlægning
Forsknings- og udviklingsstøtte
Projektstøtte

Om dig
Vi forestiller os, at du er studerende på kandidatniveau med interesse for vidensudvikling, organisation, kommunikation og ledelse. Vi forventer at du både kan administrere selvstændigt arbejde og er god til at samarbejde. Derudover forventes det, at du er stærk inden for skriftlig og mundtlig kommunikation.

Om os
Center for Sygepleje og Bioanalyse er organisatorisk placeret i direktørområdet sundhed og Social. Vi arbejder sammen med store dele af organisationen. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside http://www.pha.dk.

Arbejdssted
Professionshøjskolen Absalon
Center for Sygepleje og Bioanalyse
Campus Roskilde
Trekroner Forskerpark 4
4000 Roskilde

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område. Arbejdstiden vil ligge på mellem 7-15 timer om ugen, og der er mulighed for at være fleksibel i forhold til eksamener. Ansættelsesperiode foreløbig indtil 30. juni 2018. Den nærmere placering af arbejdstid aftales med uddannelsesleder.

Hvis du vil vide mere
Hvis du har spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Trine Lassen på mail: trla@pha.dk eller på telefon: 7248 1636.

Læs mere om os på http://www.pha.dk

Ansøgningsfrist m.v.
Ansøgning og relevante bilag sendes via Absalons rekrutteringssystem her eller ved at klikke på ?Søg stillingen? til højre på denne side senest tirsdag, den 17. oktober 2017.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 23. oktober 2017.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

POLITISK CHEF TIL FINANSFORBUNDET

Finansforbundet
Frist: 
09-10-2018

Høje-Taastrup Kommune søger erhvervsservicechef

Høje Taastrup Kommune
Frist: 
01-10-2018
Lignende job
Københavns Kommune
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018
Erhvervsministeriet
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018