Gem annonce

2 chefer Social, Sundhed og Omsorg

Faaborg-Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn, Fyn

Indrykket
23-03-2020

Faaborg-Midtfyn Kommune søger to nye chefer til Sundhed og Omsorg, som ser en stærk motivation i, sammen med direktøren, at udgøre den nye ledelse af området og herigennem bidrage til borgernes sundhed og livskvalitet. Kommunen har høje ambitioner på området med fokus på at skabe konkrete resultat

Cheferne vil arbejde sammenhængende og tæt koordinerede. Heri vil den ene chef have socialområdet og den anden sundhedsområdet som primært ansvarsområde.

Opgaven
"Faaborg-Midtfyn Kommunes udviklingsstrategi, "Sammen skaber vi det bedste sted", tager et stærkt afsæt i, at vi lykkes, hvis vi gør det sammen. Cheferne er derfor holdspillere, der sammen med den øvrige ledelse skaber stærke resultater og værdi for borgere og virksomheder i mangeartede ydelser og samarbejder.

 

Direktionen og Chefforum, som de to chefer indgår i, er sammen om at lykkes med opgaverne, men relationerne til Sundheds- og Omsorgsudvalget, kommunens mange medarbejdere, borgere, foreninger og virksomheder er ligeså vigtige. Samskabelse er ikke varm luft, men praktisk hverdag. Samskabelse står højt på kommunens dagsorden, og cheferne skal have og udøve forståelse for civilsamfundets betydning i en moderne landkommune".

 

Med den fortsatte udvikling og implementering af udviklingsstrategien står de to nye chefer med en meget spændende og udfordrende ledelsesopgave med et strategisk langt sigte.

 

De to nye chefer får det udviklings-, driftsmæssige og koordinerende ledelsesansvar, herunder ansvar for områdets faglige standard og - udvikling samt nytænkning af kerneopgaverne i relation til udviklingsstrategien. Dertil kommer økonomiansvaret med fokus på økonomistyring og budgetoverholdelse.

 

De nye chefer skal facilitere og sammensætte de faglige og ledelsesmæssige fællesskaber, så der udvikles nye og udviklingsorienterede løsninger både på tværs mellem faglighederne og inden for de enkelte fagområder. Fokus skal være på borgerne og på, hvordan deres sundhed og livskvalitet kan øges.

 

Et vigtigt element i at skabe samlet følgeskab til og ansvar for områdets udvikling er, at de nye chefer understøtter fastholdelsen af lokale ideer, løsninger og handlekraft.

 

Kompetencer
Til at løse opgaverne søger Faaborg-Midtfyn Kommune to chefer med stor integritet og gennemslagskraft, som med udgangspunkt i en tværfaglig og helhedsorienteret tilgang brænder for ledelsesopgaven. Både i ord og i handling.

De to nye chefer skal begge udøve kompetent kommunikation, analytisk sans, overblik, ledelsesmæssig gennemslagskraft og politisk tæft - og herigennem sikre realisering af politiske beslutninger og strategiske mål.

 

Cheferne skal have betydelig indsigt i sundheds-, omsorgs,- og/eller socialområdet samt kunne vise resultater fra en politisk styret organisation og fra større omstillings- og transformationsprocesser, hvor samspillet hele vejen rundt har udgjort drivkraften og succesen i resultatskabelsen. Herunder er erfaring med at indgå i regionale og nationale sammenhænge en fordel.

 

På det personlige plan lægger vi vægt vi, at cheferne er dygtige og respekterede ledere, der har erfaring med ledelse af ledere, og som har en naturlig evne til at kommunikere i øjenhøjde. Cheferne er synlige, tilgængelige og inviterende, og de mestrer det dobbelte lederskab i både linjeledelse, ledelse på tværs, ledelse i matrix og ledelse af programmer

 

Vilkår

Ansættelse på overenskomstvilkår. Lønniveauet i henhold til Aftale om aflønning af chefer ligger i spændet: 810-850.000 kr. Derudover kommer pension. Tiltrædelse 1. juni 2020.

 

Ansøgning

Søg stillingen via www.muusmann.com/stillinger senest den 13. april 2020.

 

Kontakt gerne direktør Siggi W. Kristoffersen, tlf. 72 53 10 16 eller direktør Chris Petersen fra MUUSMANN, tlf. 81 71 75 16.

 

Læs den fulde stillingsprofil på www.fmk.dk eller på www.muusmann.com.

 

Faaborg-Midtfyn er i gang med at realisere udviklingsstrategien 2019-30 "Sammen skaber vi det bedste sted". Kommunen ønsker at tiltrække yderligere 3000 nye borgere inden år 2030, og at andelen af borgere, der er meget tilfredse med livet, skal stige til minimum 80% i 2030. Samtidig ønskes der at skabe en attraktiv og højt profileret kommune på Fyn, som rummer muligheder for både karriere- og familieliv, høj service, sund økonomisk vækst, et stort udbud af rekreative fritidstilbud samt øget aktivt medborgerskab. Social, Sundhed og Omsorg spiller en vigtig rolle i realiseringen af disse ambitioner.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Faaborg-Midtfyn Kommune

Adresse
Tinghøj Allé 2
5750 Ringe
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79922158
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu
Lignende job

Region Sjælland - Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland - Nykøbing F. Sygehus

Del dette job

Virksomhedsinformation

Faaborg-Midtfyn Kommune

Adresse
Tinghøj Allé 2
5750
Ringe
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-03-2020
Ansøgningsfrist
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79922158
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed
Gem annonce