Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2-3 konsulenter med interesse for forskningsstrategi og -infrastruktur

Region Hovedstaden, Center for Sundhed

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-05-2022

Brænder du for at skabe gode rammevilkår for forskere inden for sundhedsområdet i Region Hovedstaden? Har du interesse for at udvikle og implementere forskerstøtteinitiativer? Kan du facilitere og drive projekter med et skarpt blik på de strategiske sammenhænge og samarbejder på tværs af lokale, regionale og nationale aktører? Så er stillingen som konsulent i Team Forskning i Enhed for Kvalitet, Forskning og Patientsikkerhed (KFP) måske noget for dig.

Om stillingerne

Vi søger nye kolleger som skal indgå i Team Forskning. Vi har i alt syv teams i KFP og enheden er en del af Center for Sundhed i Region Hovedstaden. Team Forskning arbejder med at udvikle og understøtte rammerne for sundhedsforskningen i Region Hovedstaden. Vi har en lang række spændende opgaver, som kontinuerligt udvikler og ændrer sig, og som du efter kompetencer, lyst og erfaring skal være med til at løse. Opgaverne indbefatter både betjening af råd og netværk, samt at drive forskellige udviklingsprojekter, eksempelvis

 • Betjening af Region Hovedstadens Strategiske Forskningsråd, herunder planlægning og udformning af dagsorden i samarbejde med rådets formandskab, møder og referatskrivning.
 • Drive udviklingen af indsatsen omkring personlig medicin i Region Hovedstaden
 • Indsamling og afrapportering af data om ressourcer forbrugt på forskning og udvikling på regionens hospitaler og centre.
 • Opslag og sekretariatsbetjening af bedømmelsesudvalg for Region Hovedstadens Forskningsfond.
 • Facilitering af og deltagelse i forskellige netværksgrupper, fx Ledelsesforum for medicinsk sundhedsforskning.
 • Arbejdet med forskningsinfrastruktur, særligt på sundhedsdataområdet, hvor Region Hovedstaden er repræsenteret i flere forskellige både regionale og nationale projekter.

Det hører desuden med til stillingerne at løse løbende driftsopgaver som fx udarbejdelse af notater, høringssvar, beslutningsoplæg, kommenteringer og sagsfremstillinger til relevante fora, samt sparring med kolleger og løsning af teamets og enhedens øvrige opgaver.

Din profil

 • Du har en relevant akademisk kandidatgrad fx folkesundhedsvidenskab eller samfundsfaglig kandidatuddannelse eller en sundhedsvidenskabelig bachelor med en relevant akademisk overbygning.
 • Du kan arbejde selvstændigt, proaktivt og systematisk, og få tingene til at ske.
 • Du har bredt kendskab til sundhedsvæsenets organisation og aktører.
 • Du har erfaring med projektledelse, implementering, sekretariatsbetjening, forvaltningsarbejde og/eller lignende.
 • Du er en dygtig formidler i skrift og tale, og du er klar til at facilitere større møder, eventuelt også virtuelt.
 • Du har analytisk sans, forståelse for data og et veludviklet strategisk blik.
 • Du brænder for at skabe resultater gennem samarbejde og bidrager naturligt til et godt kollegaskab og den løbende udvikling af et godt arbejdsmiljø.
 • Du har politisk tæft og det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation
 • Har et stort drive og er i stand til at bevare overblikket i pressede situationer

Vi søger både nyuddannede og kandidater med flere års relevant erfaring.

Om os

Vi er en enhed præget af dynamik, nytænkning og ligeværdighed, med et godt samarbejde om opgaverne i et ambitiøst og velfungerende team, som løser spændende og alsidige arbejdsopgaver i samarbejde på tværs af enheder, regioner og nationale myndigheder.

Vi er en gruppe dygtige, engagerede og støttende kollegaer, der lægger stor vægt på faglighed og kvalitet i opgaveløsningen, samt gode arbejdsforhold med stor mulighed for faglig og personlig udvikling og fleksibel arbejdstilrettelæggelse. Vi har en arbejdskultur hvor samarbejde, sparring og feedback er en integreret del af arbejdsdagen, og hvor medarbejderværdierne Tillid, Åbenhed, Helhedssyn og Professionalisme gennemsyrer opgaveløsningen.

Enhed for Kvalitet, Forskning og Patientsikkerhed består af cirka 50 engagerede medarbejdere. Vores opgaveportefølje er bred og berører mange områder af regionens hospitalsvæsen. Opgaverne er blandt andet relateret til forbedring af rammevilkår for forskningen i Region Hovedstaden, udvikling af infrastrukturprojekter, samarbejde på life science-området, strategiarbejde, forskningsregistrering mv.

Derudover arbejder enheden med det nationale kvalitetsprogram, patientsikkerhedsområdet, medicinområdet, hygiejneområdet, kliniske vejledninger, kvalitetsdatabaser mv. Vi understøtter forsknings- og kvalitetsarbejdet på regionens hospitaler i samarbejde med regionens IT-organisation, de sundhedsfaglige (speciale)råd, andre administrative enheder, koncerndirektionen og de politiske udvalg. Desuden arbejder vi med udvikling af kvaliteten i praksissektoren.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingerne er du meget velkommen til at ringe til konsulent Nicolaj With Wittrock Madsen på tlf. 20298318 eller enhedschef Nadja Ausker på tlf. 21180685.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om faste stillinger med forventelig tiltrædelse d. 1. august 2022. Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til den gældende overenskomst og dine kvalifikationer.

Ansøgningsprocedure

Du søger stillingerne ved at sende din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringssystem. Ansøgningsfristen er 17. juni 2022.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler d. 23. juni 2022 og en evt. anden runde samtaler d. 27. juni.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Fakta

Jobtype

Andre akademikere

Arbejdssted

Koncerncentre

Arbejdstid

Fuldtid

Jobnummer

241544

Ansøgningsfrist

17-06-2022

Kontakt os

Nadja Ausker

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden, Center for Sundhed

Adresse 1
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød
Danmark
Adresse 2
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-05-2022
Udløber
17-06-2022
Kviknummer
LJA-83651418
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden, Center for Sundhed

Adresse
Kongens Vænge 2
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-05-2022
Ansøgningsfrist
17-06-2022
Kviknummer
LJA-83651418
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed