Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2-3 fuldmægtige til policy og ledelsesbetjening på uddannelsesområdet

Undervisningsministeriet - Styrelsen for IT og Læring

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-10-2018

Vil du være med til at sætte den digitale dagsorden for uddannelsesområdet, og har du sans for at koordinere og drive komplicerede processer?

 

Uddannelsesverdenen gennemgår i disse år en rivende udvikling i forhold til digitale læremidler i undervisningen og brug af teknologi. Teknologien skal bruges bedst muligt, og samtidig skal vi sikre, at børn, unge og voksne mennesker opnår den fornødne teknologiforståelse, viden om datasikkerhed og dataetik, digital dannelse mv. til at kunne begå sig på fremtidens arbejdsmarked og som borgere i et digitalt samfund.

 

Du bliver en del af Digitaliseringskontoret i Styrelsen for It og Læring (STIL) under Undervisningsministeriet, hvor vi understøtter minister og Folketing i formulering og udmøntning af policy på it- og digitaliseringsområdet i tæt samarbejde med resten af Undervisningsministeriet.

 

Dine opgaver

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • Medvirke til kontorets policy-bidrag til alt fra digitalisering af folkeskolen til anvendelse af it i ungdomsuddannelserne og på voksen- og efteruddannelsesområdet

 • Rammesætte og projektlede større analyser i tæt samarbejde med resten af Undervisningsministeriet, andre ministerier, KL mv.

 • Sikre involvering af interne og eksterne interessenter i forhandlingsprocesser

 • Koordinere bidrag vedr. it-understøttelse af uddannelsespolitiske reformer med henblik på at sikre at it tænkes ind fra starten i hele beslutningskæden fra beslutningsoplæg over politiske forhandlinger og videre til det lovforberedende arbejde

 • Bidrage til implementering af digitaliseringsinitiativer og opfølgning på teknologirettede indsatser både i stat, kommuner og selvejende institutioner på Undervisningsministeriets område

 • Udarbejde oplæg og beslutningsgrundlag for direktion og minister

 

Din profil

Du har en uddannelse som cand.scient.pol, cand.scient.adm eller lignende og er nyuddannet eller med nogle års erfaring. Der vil i vurderingen blive lagt vægt på, at du:

 

 • Er analytisk og strategisk skarp og har politisk forståelse

 • Har sans for at formidle komplekse problemstillinger med en præcis og flydende pen

 • Er indstillet på at drive komplicerede processer og skabe gode samarbejdsrelationer internt og eksternt

 • Er en problemknuser og har erfaring med samfundsvidenskabelige analysemetoder

 • Trives med en kombination af længerevarende opgaver og hastesager i et til tider travlt miljø

 • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har indsigt i uddannelsesområdet eller digitaliseringsområdet

 

Om os

Digitaliseringskontoret koordinerer styrelsens bidrag til større politiske initiativer og it-understøttelse af reformer og varetager løbende minister- og direktionsbetjening. Vores arbejde går på tværs af grundskole, ungdomsuddannelser og voksen- og efteruddannelsesområdet. Vi bidrager til initiativer i en række tværministerielle samarbejder om bl.a. Teknologipagt, Digital Vækst og National Strategi for Cybersikkerhed.

 

I STIL er vores vision at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data og derved forbedre børn, unge og voksnes læring.

 

Vi beskæftiger ca. 300 medarbejdere i København og Aarhus. Konkret vil dit arbejdssted være STIL, Vester Voldgade 123, 1552 København V. 

 

Vi tilbyder

I Digitaliseringskontoret tilbyder vi et alsidigt og fagligt udfordrende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Et job, hvor du både kan være med til at præge den politiske dagsorden og implementering af digitale initiativer. Vi sætter et højt ambitionsniveau og vores opgaver bliver løst af dygtige og engagerede medarbejdere i tæt samarbejde med vores kolleger i STIL, STUK og departementet.

 

Flere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om stillingen ved at ringe til fuldmægtig Mathias Baumann på telefon 35 87 82 40 eller specialkonsulent Line Steinmejer Nikolajsen på telefon 35 87 85 14 eller sende en e-mail til mathias.baumann@stil.dk eller line.steinmejer.nikolajsen@stil.dk.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

 

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2019.

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er søndag den 4. november 2018. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 46.

Ansøgningen skal indeholde dokumentation for uddannelse (eksamensbevis) og beskrive (eventuel) tidligere beskæftigelse.

 

Hvis du går videre til 2. samtalerunde, vil du forud for 2. samtalen blive bedt om at udfylde en personprofil om dine adfærdspræferencer og besvare en hjemmeopgave, som drøftes til samtalen.

 

Læs mere om STIL på www.stil.dk. Her kan du også møde en medarbejder og læse mere om vores rekrutteringsproces og arbejdsplads.

 

I STIL ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.


Del dette job

Kontakt
Undervisningsministeriet - Styrelsen for IT og Læring
Vester Voldgade 123
1552 København V
Praktisk information
Oprettet
05-10-2018
Udløber
04-11-2018
Kviknummer
LJA-66299759
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Analyse, Forskning og undervisning, Politik og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Undervisningsministeriet - Styrelsen for IT og Læring

Adresse
Vester Voldgade 123
1552
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-10-2018
Udløber
04-11-2018
Kviknummer
LJA-66299759
Jobtype
Fuldtid
Fag
Administration, Analyse, Forskning og undervisning, Politik og samfund
Beliggenhed