Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

146527 Studentermedhjælper der brænder for HR søges

Roskilde Universitet

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
14-09-2021
Har du lyst til at arbejde med en bred portefølje af HR- og administrative opgaver, og at blive en del af et stærkt HR-team, så er du måske vores nye studentermedhjælper i RUC HR.

RUC HR søger en studentermedhjælper med start snarest muligt.

Arbejdsopgaver og kvalifikationer
Vi søger en studentermedhjælper, som kan bistå vores HR-sagsbehandlere, HR-partnere og HR-konsulenter i deres daglige arbejde. Dine opgaver vil derfor spænde bredt under hensyn til enhedens aktuelle behov. Det vil bl.a. kunne være at hjælpe med lønsagsbehandlingen, besvarelse af konkrete henvendelser fra ansatte, udarbejdelse af ledelsesinformation eller mindre udviklingsopgaver.

Det er en forudsætning for stillingen, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau, og at du har lyst til og er motiveret for at sætte dig ind i regler, procedure og praksis på HR-området.

Om RUC HR
RUC HR er en afdeling i RUC Administration. Vi er 19 medarbejdere, 1 kontorelev samt 3 studentermedhjælpere, der beskæftiger os med både drifts- og udviklingsopgaver. Vi arbejder ind i en partnerskabsmodel, hvor vi både har til opgave at rådgive ledelsen i institutter og RUC Administration om HR og at understøtte det tværgående samarbejde på hele universitetet. I RUC HR har vi et mål om, at vi vil samarbejde på tværs, være proaktive og levere brugbare løsninger til organisationen.

Vi er organiseret i tre teams; Et Sagsbehandlerteam, der bl.a. arbejder med den daglige administrative drift. Et Organisationsteam, der arbejder bredt med udvikling af organisationen, herunder det løbende arbejde i Corona-taskforcen. Et HR-partnerteam, der er ansvarlig for bl.a. jura, ledelsesudvikling, medarbejderudvikling og er sparringpartnere for ledere på universitetet. Vi har mange bolde i luften og lægger vægt på et uformelt og positivt kollegialt miljø og på at sikre et godt samarbejdsklima.

Mere information
For yderligere information om stillingen kontakt venligst teamleder Morten Meizner på 26 35 50 03 eller mmeizner@ruc.dk.

Løn og ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid aftales i forhold til den enkelte med op til 15 timer ugentligt. Ansættelsen sker som studentermedhjælper i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Det er en forudsætning, at du er aktiv studerende for at være ansat som studentermedhjælper.

Vi vil altid være fleksible i forbindelse med dine eksamensperioder, men forventer, at du kan yde en ekstra indsats på andre tidspunkter.

Ansøgning

Søg stillingen på https://ruc.dk/ledige-stillinger-pa-roskilde-universitet/

Ansøgningen skal indeholde:

1. Motiveret ansøgning

2. CV

3. Dokumentation for uddannelse

Ansøgningsfristen er 26. september 2021.

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning.

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os.

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Roskilde Universitet

Adresse 1
Universitetsvej 1
4000 Roskilde
Danmark
Tlf
46742000
Adresse 2
4000 Roskilde
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
-
Praktisk information
Oprettet
14-09-2021
Udløber
26-09-2021
Kviknummer
LJA-82657308
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Roskilde Universitet

Adresse
Universitetsvej 1
4000
Roskilde
Tlf: 46742000
Praktisk information
Indrykket
14-09-2021
Ansøgningsfrist
26-09-2021
Kviknummer
LJA-82657308
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed