Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

1-2 studentermedhjælpere til opgaver med analyse, bygninger og sikkerhed mv. ved Danmarks Domstole

Domstolsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-06-2024

Er du på udkig efter et fagligt udfordrende studiejob på en spændende arbejdsplads? Har du lyst til at prøve kræfter med en bred række af opgaver inden for processtyring, koordination, analyse og ledelsesinformation? Så er du måske en af Domstolsstyrelsens nye studentermedhjælpere.

 

Hvem er vi?

Domstolsstyrelsen er en del af Danmarks Domstole. Vores opgave er at administrere og udvikle domstolene, og vi arbejder for ret og retfærdighed ved at sikre de bedst mulige rammer for retterne.

 

Som ny studentermedhjælper bliver du en del af Center for Ressourcestyring, hvor vi er ca. 30 medarbejdere, der alle brænder for at levere et godt resultat og dele vores viden med andre.

 

I centeret arbejder vi bl.a. med domstolenes budgetter og bevillinger samt mål- og resultatstyring. Vi udarbejder nøgletal, statistikker og anden ledelsesinformation. Herudover varetager vi den overordnede økonomistyring og opfølgning på større byggeprojekter ved retterne og rådgiver om indkøb, kontrakter, facility management og udbud. Ansvaret for informationssikkerhed, beredskab og fysisk sikkerhed ligger også i centeret.

 

Vi lægger stor vægt på et godt kollegaskab, hvor vi deler relevant viden og løfter hinanden fagligt. Som studentermedhjælper vil du arbejde sammen med erfarne og dygtige kollegaer, som vil hjælpe dig med at udvikle dine kompetencer og støtte dig i dine opgaver.

 

Hvad skal du lave?

Du vil komme til at stifte bekendtskab med flere af centerets forskelligartede opgaver. Du vil selvstændigt og i samarbejde med centerets øvrige medarbejdere bl.a. skulle: 

 • udarbejde udkast til svar på folketingsspørgsmål og høringer

 • bidrage til at planlægge byggesager

 • arbejde med dataindsamling og analyser på sikkerhedsområdet

 • bidrage til at udarbejde analyser, statistik, ledelsesinformation og budgetopfølgninger

 • koordinere og forberede mødemateriale samt ajourføre interne oversigter

 • researche, sikre informationsgrundlag samt andre ad hoc-opgaver 

Du vil få en interessant og afvekslende hverdag i en stor organisation, hvor du løbende vil blive udfordret med nye opgaver og få indblik i, hvordan det er at arbejde i en styrelse. Du vil få sparring og oplæring fra dygtige kollegaer og chefer, der lægger stor vægt på engagement og samarbejde.

 

Hvem er du?

Du er en fagligt dygtig studerende med gode analytiske evner. Det er ikke afgørende, hvad du læser, men du er formentligt i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse.

 

Da du skal arbejde med mange forskellige interne og eksterne interessenter, er det vigtigt, at du trives med at være opsøgende og ikke er bange for selv at tage initiativ, tænke kreativt og stille spørgsmål.

 

Derudover er det en fordel, at du:

 • kan arbejde selvstændigt, er resultatorienteret og tager ansvar for dine opgaver

 • er fortrolig med Excel og har lyst til at udvikle dine evner inden for styring og analyse

 • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt

 • er systematisk, struktureret og kan se sammenhænge på tværs

 • har styr på detaljerne

Vi er en del af en stor organisation, og mange opgaver løses i tæt samarbejde og sparring med kollegaer og ledelse både i styrelsen og i retterne. Det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og serviceminded samt kan indgå i et tværfagligt samarbejde. Vi forventer desuden, at du har minimum ét år tilbage af dine studier.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som timelønnet studentermedhjælper i henhold til fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

 

Din ugentlige arbejdstid vil være gennemsnitligt 15 timer. Fordelingen af arbejdstiden kan aftales fleksibelt afhængig af dine studier.

 

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt.

 

Domstolsstyrelsen er beliggende på både Gammel Mønt og Amagerfælledvej. I stillingen her får du arbejdssted på Amagerfælledvej 56, 2300 København S.

 

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes til niveau Hemmeligt og opretholde din sikkerhedsgodkendelse under hele din ansættelse. Du kan læse mere om sikkerhedsgodkendelse her.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Kim Møller Mikkelsen på tlf. 20 48 80 53.

 

Du kan læse mere om Danmarks Domstole og Domstolsstyrelsen på domstol.dk.

 

Ansøgning og samtaler

Du sender din ansøgning elektronisk via vores rekrutteringssystem på domstol.dk under job. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på Søg Stillingen.

 

Ud over din ansøgning bedes du vedhæfte cv, relevante eksamenspapirer (med karakterer) og eventuelle udtalelser.

 

Vi skal have modtaget din ansøgning i rekrutteringssystemet senest den 21. juni 2024 kl. 12:00.

 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 24. og 25. juni 2024.

 

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold mv.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Domstolsstyrelsen

Adresse 1
Amagerfælledvej 56
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Amagerfælledvej 56
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-06-2024
Udløber
21-06-2024
Kviknummer
LJA-85538523
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kontor og administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Domstolsstyrelsen

Adresse
Amagerfælledvej 56
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-06-2024
Ansøgningsfrist
21-06-2024
Kviknummer
LJA-85538523
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kontor og administration
Beliggenhed