Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

1-2 stærke AC-fuldmægtige

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-06-2021

Center for Folkeskole og Forberedende Grunduddannelse søger 1-2 stærke AC-fuldmægtige til arbejdet med udvikling af folkeskolens og fag og undervisning og implementering af politiske aftaler på folkeskoleområdet (tidsbegrænsede stillinger)Brænder du for politikudvikling? Har du lyst til at sætte retning for udviklingen i folkeskolens fag og undervisning? Så er du måske vores nye kollega i Center for Folkeskole og Forberedende Grunduddannelse i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

 

Center for Grundskolen søger 1-2 AC-fuldmægtige til politikudvikling, implementering af politiske aftaler og understøttelse af ministeriets arbejde med folkeskolens fag og undervisning.

 

Dine arbejdsopgaver

Du vil komme til at arbejde med opgaver i relation til udviklingen i folkeskolen og folkeskolens fag, særligt:

 • Udarbejdelse af politiske initiativer inden for folkeskolens fag og undervisning

 • Implementering af politiske aftaler om folkeskolens fag og undervisning

 • Projektledelse af projekter med relation til folkeskolens fag og indhold fx projektet Skolevalg i samarbejde med Folketinget.

 • Deltagelse i internationale projekter og netværk om læreplansudvikling, fx OECD projektet Future Education 2030 og Nordisk læreplansnetværk

 • Udvikling og drift af folkeskolens fag, hvor du kan blive tovforholder for et eller flere fag, fx kulturfagene (samfundsfag, kristendomskundskab og historie) samt arbejdet med demokrati og medborgerskab i undervisningen, herunder ansvar for læreplaner, udviklingsprojekter mm.

 • Understøttelse af arbejdet med pædagogiske læringscentre (PLC) på landets skoler. 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, fx cand.scient.pol., cand. scient. soc. eller lignende.

 

Du har erfaring fra lignende stillinger enten fra centraladministrationen, vidensmiljøer, interesseorganisationer, kommuner eller konsulenthuse. Vi forventer, at du interesserer dig for policyudvikling, har et skarpt politisk blik og er i stand til at have mange bolde i luften. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation.

 

Vi forventer herudover, at du:

 • Har forståelse for politiske processer og har mod på at samarbejde bredt med relevante aktører på folkeskoleområdet.

 • Har viden om og erfaring inden for folkeskoleområdet, herunder gerne indsigt i folkeskolens fag, indhold og Fælles Mål

 • Har erfaring med at indsamle og formidle eksisterende viden fra forskning og erfaringer fra praksis

 • Har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner og kan skrive notater og sager mv.

 • Har gode samarbejdsevner, da du kommer til at indgå i et tæt samarbejde på tværs af ministeriet.

 • Trives med et stort selvstændigt ansvar.

 • Har stærke processuelle, strategiske og analytiske evner.

 • Har en selvstændig og struktureret arbejdsform med fokus på at bevare overblikket og sikre resultater og fremdrift.

 • Bidrager til, at det er sjovt at gå på arbejde.  

Om os

Center for Folkeskole og Forberedende Grunduddannelse har det samlede ansvar for folkeskolen og den Forberedende Grunduddannelse i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, herunder løbende drift og udvikling af fag og indhold, tilsyn, rammer, herunder lovgivning og bekendtgørelser, udsatte elevgrupper og vejledningsområdet. Centret er i øvrigt en central samarbejdspartner for departementet i både udvikling og implementering af policy. Centret udgøres af ca. 50 medarbejdere fordelt på fire teams og to kontorchefer.

 

Du vil blive en del af det team, som har ansvaret for folkeskolens fag og indhold. Teamet består af 11 faste medarbejdere, to studenter og en teamleder og har opgaver med udvikling af fag og emner i folkeskolen. Derudover beskæftiger teamet sig med en række tværgående temaer i folkeskolens undervisning som eksempelvis evaluering, it, bevægelse og læremidler. Derudover har teamet ansvaret for større tværgående projekter som implementering af regeringens naturvidenskabsstrategi, forsøgsprogrammet om teknologiforståelse i folkeskolen, program for god og motiverende undervisning og det danske formandsskabsprojekt for Nordisk Ministerråd om Nordiske Unge i Bæredygtige Fællesskaber.

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Marie Bilde, på telefon 2149 1204 eller kontorchef Christine Lindrum Iversen, på telefon 2670 4154.

 

Du kan læse mere om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på hjemmesiden http://www.stukuvm.dk eller generelt om Undervisningsministeriet på http://www.uvm.dk

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi ønsker at besætte stillingerne hurtigst muligt og senest den 1. august 2021. Stillingerne er tidsbegrænset og udløber den 31. juli 2022.

 

Du bliver ansat som fuldmægtig efter gældende overenskomst. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer.

 

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via vores hjemmeside på www.uvm.dk/job senest den 18. juni 2021. Vi holder to runder af samtaler og der vil være en case, der skal løses forud for anden samtale. Vi forventer at holde samtaler i uge 25 og 26.

 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 26
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-06-2021
Udløber
18-06-2021
Kviknummer
LJA-82199169
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 26
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-06-2021
Ansøgningsfrist
18-06-2021
Kviknummer
LJA-82199169
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Kategori
Forskning og undervisning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed