Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

1-2 projektledere søges til Koncernsekretariatet for Udvikling i Direktoratet for Kriminalforsorgen

Direktoratet for Kriminalforsorgen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-05-2021

Har du lyst til at være en del af et sekretariat, hvor vi driver store udviklingsprojekter for at forbedre det danske fængselsvæsen? Vi er blandt andet i gang med at opføre Danmarks første kvindefængsel, strømline hvordan vi fører tilsyn med dømte og klienter i samfundstjeneste, gennemføre et stort forenklingsprojekt i fængsler og arrester og udvikle et nyt, stort it-system i kriminalforsorgen.

 

Du bliver en del af et meget udviklingsorienteret og dynamisk miljø, der har samarbejde med stort set alle landets fængsler og arresthuse, et hav af interne og eksterne interessenter og mange forskellige faggrupper. Vores projektledere kommer løbende videre til andre gode stillinger, ofte i kriminalforsorgen KSU er et godt springbræt.

 

Stillingen som projektleder

Som projektleder i Koncernsekretariatet for Udvikling (KSU) får du ansvar for at lede ét eller flere af vores projekter i porteføljen. Projekterne veksler i mål, omfang og kompleksitet, men fælles for dem alle er, at de hver især bidrager til at udvikle kriminalforsorgen. Mange af vores projekter er politisk fastlagt i kriminalforsorgens flerårsaftale.

 

De vigtigste projekter, der p.t. mangler en projektleder er:

  • Projekt om forenkling af arbejdet i alle vores institutioner.

  • Implementering af udvalgte tiltag og projekter.

  • Analysebidrag (vil formentlig være en central opgave i 2022 og frem).

 

Derudover er der behov for bidrag til forberedelse af den næste flerårsaftale for kriminalforsorgen (2022-2025). Endelig kan der også blive tale om ansvar for mindre projekter, alt afhængig af scope og tidsplan for ovenstående projekter.

 

Som projektleder er du ansvarlig for alle projektets faser. Du skal kunne tænke hele vejen rundt om projektet sammen med driftsorganisationen, og kunne rådgive koncernledelsen, styregrupper og projektejer om bl.a. projektets styring, implementering, risici og større beslutninger.

 

Vores ledere og medarbejdere i driften vil ofte være din vigtigste ressource.  Du skal trives med at motivere og lede kollegaer med forskellige baggrunde, i forskellige funktioner og som arbejder forskellige steder i landet. Vores driftsorganisation er i perioder presset af et højt antal indsatte og mangel på medarbejdere. Du skal derfor som projektleder kunne bidrage til at understøtte projektdeltagere i at balancere opgavebelastningen mellem drifts- og projektopgaver.

 

Du vil som projektleder i KSU være placeret tæt på topledelsen og nyde en stor legitimitet i organisationen. Vi forventer, at du aktivt vil tage del i at udvikle vores projektmetoder og andre værktøjer samt være en del af et sekretariat, der leverer gode projekter, der skaber værdi for kriminalforsorgen.

 

Hvem er du

Du skal have stærke analytiske kompetencer, være en stærk formidler samt mestre værktøjerne inden for projektledelse. Endvidere er det en fordel, hvis du har en projektlederuddannelse eller på anden vis kan demonstrere, at du behersker projektmetodik på et højt niveau. Det samme gælder erfaringer med at lave analyser, business cases og udarbejder beslutningsoplæg. Det er vigtigt, at du trives i et miljø, som indimellem har korte deadlines, skiftende forudsætninger og er præget af forskellige hensyn.

 

Koncernsekretariatet for Udvikling 

Du bliver en del af et stærkt team af projektledere med et betydeligt drive og fokus på at lykkes med opgaven. Vi har det sjovt sammen, og du vil få mulighed for at præge både teamet og den måde, vi løser opgaverne på. Vi arbejder med høj grad af frihed under ansvar og gensidig fleksibilitet. Vi er i dag 11 i sekretariatet.

 

Koncernsekretariatet for udvikling er ledet af kriminalforsorgens udviklingschef, som indgår i direktionen og koncernledelsen. 

 

Vi kan tilbyde

  • En spændende organisation, som gør en meningsfuld forskel for mennesker og samfund, og som er i rivende udvikling.

  • Projekter af politisk og strategisk vigtighed og udfordrende opgaver

  • Kompetenceudvikling / efteruddannelse

  • Erfarne og dygtige kollegaer

  • Centralt beliggende institution

  • Høj grad af fleksibilitet i arbejdslivet

  • Et godt arbejdsmiljø.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med mulighed for indplacering som specialkonsulent eller chefkonsulent. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer. 

 

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er beliggende på Strandgade 100, 1401 København K.

 

Ansøgning

Stillingen søges elektronisk via linket Søg stillingen.

 

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest onsdag den 26. maj 2021.

 

Vi forventer at afholde samtaler løbende, dog primært i uge 22 og 23. Vi afholder en relativ kort 1. samtale. Til 2. samtalen vil der være en case.

 

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til udviklingschef Jørgen Kamp Knudsen på tlf. 2172 1275. 

 

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde din sikkerhedsgodkendelse gennem hele ansættelsen.

 

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Direktoratet for Kriminalforsorgen

Adresse 1
Strandgade 100
1401 København K
Danmark
Tlf
72 55 43 18
Adresse 2
Strandgade 100
1401 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-05-2021
Udløber
26-05-2021
Kviknummer
LJA-82061015
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Direktoratet for Kriminalforsorgen

Adresse
Strandgade 100
1401
København K
Danmark
Tlf: 72 55 43 18
Praktisk information
Indrykket
06-05-2021
Ansøgningsfrist
26-05-2021
Kviknummer
LJA-82061015
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed