Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

1-2 projektledere søges til Koncernsekretariatet for Udvikling i Direktoratet for Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-07-2020

Har du lyst til at være en del af et sekretariat, hvor vi driver store udviklingsprojekter for at forbedre det danske fængselsvæsen? Vi skal blandt andet være med til at opføre Danmarks første kvindefængsel, strømline hvordan vi fører tilsyn med dømte og klienter i samfundstjeneste mv., forestå eftersyn af fængselsbetjentuddannelsen og udvikle et nyt, stort it-system i kriminalforsorgen.

Du bliver derfor en del af et meget udviklingsorienteret og dynamisk miljø, der har samarbejde med stort set alle landets fængsler og arresthuse, et hav af interne og eksterne interessenter og mange forskellige faggrupper.

Stillingen 

Som projektleder i Koncernsekretariatet for Udvikling (KSU) får du ansvar for at lede ét eller flere af vores projekter i porteføljen. Projekterne veksler i mål, omfang og kompleksitet, men fælles for dem alle er, at de hver især bidrager til at udvikle kriminalforsorgen. Mange af vores projekter er politisk fastlagt i kriminalforsorgens flerårsaftale.

De vigtigste projekter, der p.t. mangler hver sin projektleder er:

Implementering af ny digital post-løsning. Der er brug for en forretningsprojektleder, der skal understøtte kerneforretningen i kriminalforsorgen. Det it-tekniske varetages af en projektleder i Center for It og Digitalisering (CID). Der vil således være tale om et tæt samarbejde med både forretningen i områdekontorerne og institutionerne samt CID.

Etablering af Danmarks første kvindefængsel. Det er et projekt, der både omhandler byggeri, sikkerhed, resocialisering, uddannelse og økonomi. Der vil således være tale om et tæt samarbejde med mange forskellige interessenter, og der vil være behov for arbejdsdage i Jyderup fængsel, hvor kvindefængslet skal etableres.

Derudover er der behov for bidrag til analyser i forbindelse med forberedelse af den næste flerårsaftale for kriminalforsorgen (2022-2025).

Endelig kan der også blive tale om ansvar for mindre projekter, alt afhængig af scope og tidsplan for ovenstående projekter.

Som projektleder er du ansvarlig for alle projektets faser. Du skal kunne tænke hele vejen rundt om projektet sammen med driftsorganisationen, og kunne rådgive koncernledelsen, styregrupper og projektejer om bl.a. projektets styring, implementering, risici og større beslutninger. 

Vores ledere og medarbejdere i driften vil ofte være din vigtigste ressource.  Du skal trives med at motivere og lede kollegaer med forskellige baggrunde, i forskellige funktioner og som arbejder forskellige steder i landet. Vores driftsorganisation er i perioder presset af et højt antal indsatte og mangel på medarbejdere. Du skal derfor som projektleder kunne bidrage til at understøtte projektdeltagere i at balancere opgavebelastningen mellem drifts- og projektopgaver.

Du vil som projektleder i KSU være placeret tæt på topledelsen og nyde en stor legitimitet i organisationen. Vi forventer, at du aktivt vil tage del i at udvikle vores projektmetoder og andre værktøjer samt være en del af et sekretariat, der leverer gode projekter, der skaber værdi for kriminalforsorgen.

Hvem er du

Du skal have stærke analytiske kompetencer, være en stærk formidler samt mestre værktøjerne inden for projektledelse. Endvidere er det en fordel, hvis du har en projektlederuddannelse eller på anden vis kan demonstrere, at du behersker projektmetodik på et højt niveau. Det samme gælder erfaringer med at lave analyser, business cases og udarbejder beslutningsoplæg. Det er vigtigt, at du trives i et miljø, som indimellem har korte deadlines, skiftende forudsætninger og er præget af forskellige hensyn. 

Koncernsekretariatet for Udvikling 

I vinteren 2017 blev der indgået en politisk flerårsaftale for perioden 2018-21, som blandt andet indebærer, at arbejdet med modernisering og udvikling af kriminalforsorgens ledelse og virksomhed fortsættes og intensiveres i de kommende år. 

I den forbindelse har kriminalforsorgen lagt en ambitiøs udviklingsplan, som indeholder initiativer, der spænder fra mindre opgaver over store forandringsprojekter til effektiviseringsprojekter med betydeligt økonomisk potentiale. 

Du bliver en del af et stærkt team af projektledere med et betydeligt drive og fokus på at lykkes med opgaven. Vi har det sjovt sammen, og du vil få mulighed for at præge både teamet og den måde, vi løser opgaverne på. Vi arbejder med høj grad af frihed under ansvar og gensidig fleksibilitet. Vi er i dag 11 i sekretariatet.

Koncernsekretariatet for udvikling er ledet af kriminalforsorgens udviklingschef, som indgår i direktionen og koncernledelsen, samt en enhedsleder. 

Vi kan tilbyde

 

  • En spændende organisation, som gør en meningsfuld forskel for mennesker og samfund, og som er i rivende udvikling.

  • Projekter af politisk og strategisk vigtighed og udfordrende opgaver

  • Kompetenceudvikling / efteruddannelse

  • Erfarne og dygtige kollegaer

  • Centralt beliggende institution

  • Høj grad af fleksibilitet i arbejdslivet

  • Et godt arbejdsmiljø

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med mulighed for indplacering som specialkonsulent eller chefkonsulent. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer. 

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er beliggende på Strandgade 100, 1401 København K.

Ansøgning

Stillingen søges elektronisk via linket Søg stillingen.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest onsdag den 12. august 2020. 

Vi forventer at afholde samtaler løbende, dog primært i uge 33 og 34. Vi afholder en relativ kort 1. samtale. Til 2. samtalen vil der være en case.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til udviklingschef Jørgen Kamp Knudsen på tlf. 2172 1275 eller enhedsleder Maja Sass Nielsen på tlf. 7255 4187 (fra uge 32). 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra Det Centrale Kriminalregister.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kriminalforsorgen

Adresse 1
Strandgade 100
1401 København
Danmark
Adresse 2
Strandgade 100
1401 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-07-2020
Udløber
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80694450
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kriminalforsorgen

Adresse
Strandgade 100
1401
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-07-2020
Ansøgningsfrist
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80694450
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed