Information om Djøfs jobunivers


Djøfs jobunivers strømliner din jobsøgning!

Djøf har siden 2002 drevet jobportalen jobunivers.dk. På Djøfs jobunivers finder du masser af relevante jobannoncer til dig, der er djøfer. Djøfs jobunivers indeholder stillingsopslag for jurister, økonomer og samfundsvidenskabeligt uddannede samt studiejob, der kan være med til at starte din karriere.
På Djøfs jobunivers har du mulighed for at søge efter relevante job, oprette en personlig jobagent samt holde dig orienteret om, hvad der foregår i Djøfs verden.


Lad jobagent finde drømmejobbet til dig

En jobagent på Djøfs jobunivers holder dig informeret om nye jobmuligheder indenfor lige præcis det jobområde, som interesserer dig. Når der opslås stillinger, der passer til dine kompetencer og kriterier, sender jobagenten automatisk en e-mail til dig med opslaget. På den måde er du hele tiden ajour med jobmarkedet. Du skal være opmærksom på, at når du opretter en Jobagent her på Djøfs jobunivers, accepterer du samtidig, at Djøf sender dig e-mails om f.eks. medlemskab, job, løn, pension, muligjeder for kompetenceudvikling m.m.
Klik her og opret en jobagent på jobunivers.dk

Medlem af Djøf?
Et medlemskab af Djøf giver dig mange fordele – både kontante, faglige og ikke mindst dem der skaber tryghed i dit arbejdsliv.
Klik her for mere info om Djøf Medlemskab

Vil du annoncere?
Djøfs jobunivers er din adgang til de bedste kandidater inden for Djøf universet. Ønsker du at læse mere om Djøfs jobunivers og dine muligheder for jobannoncering? Klik her.

Læs mere om Djøf
Klik her hvis du vil vide mere om Djøf. Du kan også gå direkte til www.djoef.dk, og finde meget mere der.