Information til jobannoncører


Målrettet og effektiv jobannoncering overfor djøfere
I tæt samarbejde har Djøf og mediehuset DG Media as - som i forvejen varetager al salg af annoncer til Djøfbladet, Djøfs nyhedsbreve m.m. - udviklet jobportalen jobunivers.dk, hvor vi tilbyder målrettet og effektiv jobannoncering overfor djøfere.


Med en jobannonce på Djøfs jobunivers får du målrettet kontakt til jurister, økonomer, marketingsfolk og samfundsvidenskabeligt uddannede. Din annonce præsenteres i en kontekst af Djøfs seriøsitet, vejledning og fokus på karriere og arbejdsliv.


Konkurrencedygtig pris

Til en meget konkurrencedygtig kontaktpris leverer Djøf de medier, du skal bruge i rekrutteringen af akademikere.


Få kontakt til de rette kandidater - også dem, som er i job

Når du opretter en jobannonce på Djøfs jobunivers, rammer du målrettet de aktive jobsøgere. Men hvordan kommer du i kontakt med attraktive passive jobsøgere?
Da denne gruppe i mindre grad orienterer sig om nye jobmuligheder via Djøfs jobunivers' søgefunktioner, nås den bedst gennem andre medier. Kombiner derfor din jobannonce på Djøf Jobunivers med en printannonce i Djøfbladet eller et joblink på Djoef.dk eller i Djøfs nyhedsbrev.


Trykte annoncer og joblinks

Et joblink på forsiden af djoef.dk, der har 105.000 månedlige besøg, eller et joblink i Djøfs ugentlige nyhedsbrev med ca. 79.000 modtagere er den helt rigtige måde at komme i kontakt med de passive jobsøgere.
Du kan også indrykke din jobannonce i Djøfbladet, der udkommer i et oplag på mere end 74.000, og derved kommunikere dit budskab til en meget stor og yderst attraktiv gruppe af jobkandidater. Jobannoncer fra Djøfbladet lægges også automatisk på Jobunivers.


Trafik på Jobunivers

Trafiktal for Jobunivers er et gennemsnit for perioden januar-december 2015:
Mdl. besøg: 69.000 besøg
Mdl. sidevisninger: 210.800 sidevisninger
Jobagenter/aktive brugere: 32.100

Kontakt
Ønsker du at annoncere, eller har du spørgsmål til annoncering på jobunivers.dk, så klik her - læs mere om annoncering på jobunivers.dk