Information om annoncering på Jobunivers

Få adgang til et eksklusivt publikum 
Jobunivers er Djøfs jobportal for ambitiøse akademikere, som giver dem nem adgang til ambitiøse virksomheder. Med en jobannonce på Jobunivers får din virksomhed direkte kontakt til Djøfs medlemmer, som til dagligt arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige sektor i Danmark og udlandet. De fleste arbejder med analyse, strategi, økonomi, jura, udvikling og kommunikation. En stor del er ledere, og endnu flere ønsker at blive det. Jobunivers er også åbent for akademikere, som ikke er medlem af Djøf. Det gør Jobunivers til en eksklusiv jobportal målrettet højtuddannede. En jobannonce på Jobunivers giver derfor din virksomhed mulighed for at rekruttere blandt et kræsent publikum med klare ambitioner for deres karriere.

Ram flest muligt – for mindst muligt
Du kan kombinere din annoncering på Jobunivers med annoncering på Djøfs print og digitale medier. Fx digitale annoncer på Djøf og Djøfbladets hjemmesider, nyhedsbreve og printannoncer i deres magasin og jobavis. Alt sammen får du til en konkurrencedygtig kontaktpris.

Få din jobannonce på Jobunivers 
Ønsker du at annoncere på Jobunivers, eller har du spørgsmål, så kontakt DG Media. DG media varetager al annoncering på Jobunivers samt Djøf og Djøfbladets print og digitale medier. Se her, hvordan du annoncerer på Jobunivers og Djøfs kanaler